Recenze knihy
Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka francouzských kosmetických značek GERnétic a Astrali pro český a slovenský trh
K loňským Vánocům jsem dostala od skvělé novinářky Evy Brixi úžasný dárek – Velkou knedlíkovou kuchařku. Na sváteční oběd jsem pozvala rodiče a rozhodla se potěšit je svíčkovou pečení se svatebním knedlíkem podle jednoho z receptů. A byla to trefa. Rodina dokonce prohlásila, že to byla moje nejlepší svíčková vůbec. Od té doby, kdykoliv zvu přátele nebo rodinu na oběd, sáhnu po kuchařce a vyberu nějaký nový recept.
Fascinuje mě, kolik druhů knedlíků existuje – od klasiky až po moderní fit varianty jako cizrnové knedlíčky se špenátem nebo batátové halušky s pohankovou moukou. Kuchařka se opravdu povedla a dělá mi radost. Dokonce i při psaní těchto řádek se mi sbíhají sliny a přemýšlím, co bych mohla zítra připravit k obědu.
A mimochodem, knedlíky od vás z výrobny Knedlíků Láznička jsou opravdu luxusní. Děkuji.