Kapitola 3

Knedlíky k pečení

Tyto hutnější knedlíky dovedou pojmout přesně tu správnou porci trochu řidší šťávy či výpeku. Některé druhy se budou hodit k přírodně pečenému masu a jiné zase k tučnějšímu omastku z husy nebo vepřového kolene. Můžete s nimi i zaexperimentovat a přidat zeleninové přílohy jako špenát nebo zelí rovnou do knedlíku.

Pokračovat na kapitolu 4

VELKÁ KNEDLÍKOVÁ KUCHAŘKA

Veletucet knedlíků v české kuchyni

Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly!
Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí budou inspirovat po celé dekády.

Podrobnější informace

699
144 druhů knedliků
288 stran